Vloersystemen

Epoxyvloer BelgiŽ

Epoxyvloer Design

Epoxyvloer België

De epoxyvloer kent u misschien uit de industrie. Dit naadloze vloersysteem is vloeistofdicht, onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in elke kleur. De epoxyvloer is kan ook de basis zijn van een stijlvol interieur. Niet voor niets zien we in woningen de laatste jaren ook vaker de epoxyvloer. België past de epoxyvloer veel toe in kantoren en winkels. Wat is mooier en praktischer dan een epoxyvloer? Belgiëse bedrijven kiezen steeds vaker voor de epoxyvloer. Dat is logisch, want de epoxyvloer is veelzijdig, gemakkelijk en comfortabel.

Betaalbare Epoxyvloer

België kan direct bij ons terecht voor een epoxyvloer. CelloTec levert keuze uit twee type epoxyvloer, de Basic (Epoxy met 1 polyurethaan toplaag) en de Basic+ (Epoxy met 2 polyurethaan toplagen). CelloTec is al jarenlang specialist en levert een epoxyvloer voor de beste prijs en met hoge kwaliteit. Maar daar stopt het niet met de voordelen van de CelloTec epoxyvloer! Belgiëmers halen een ideale werkvloer in huis! Epoxy is erg sterk en zelfs harder dan beton. Epoxyvloeren komen op een stabiele ondergrond het beste tot hun recht.

Het gemak van een Epoxyvloer

Een epoxyvloer van CelloTec is naadloos en volmaakt vlak. Dat maakt het onderhoud heel gemakkelijk. Een epoxyvloer is slagvast en bezit een hoge slijtbestendigheid. Onze epoxyvloer is UV bestendig zodat ook kleurvastheid van de lichtste kleuren gegarandeerd blijft. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een prachtige epoxyvloer. België is klaar voor de epoxyvloer. Vul direct de offerte in voor een epoxyvloer in België.

CelloTec Ė Epoxyvloer BelgiŽ

Offerte aanvragen

  • Ontvang direct een offerte via ons Offertesysteem (zonder te wachten)

    CelloTec voor gietvloeren in BelgiŽ en Nederland